Steli Barca sad još draža: Zakićena eurima na Pjanićevom derneku

Steli Barca sad još draža: Zakićena eurima na Pjanićevom derneku


 

Osim Šerifa Konjevića na proslavi transfera našeg reprezentativca Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu u njegovom domu u Luksemburgu pjevala je i hrvatska pjevačica Stela Rade.

Ona se fotografijom s Pjanićem pohvalila na svom Instagram profilu uz poruku u kojoj se zahvalila popularnom Miretu te istakla: “Juve i Barca, dva najdraža kluba, ali moram priznat da mi je Barca postala malo draža. Još jednom, bila mi je čast biti dio ovakvog slavlja. Hvala na prekrasnoj večeri i trenucima koji će mi prolaziti kroz glavu svaki put kad te vidim na terenu. Zaslužuješ cijeli svijet, sretno”.

Podsjetimo, Pjanić je na svoju proslavu pozvao Šerifa Konjevića, a danas je  procurio i video na kojem je glavna junakinja hrvatska pjevačica koja se nastupom pohvalila na svom vlogu. Pažnju je posebno privukao “detalj” da je njen mikrofon okićen novčanicama u eurima.

 

Stela Rade je, inače, mlada učesnica “Zvezda Granda” iz Jastrebarskog, gdje je isticala da su joj muzički uzori Snežana Đurišić i Ana Bekuta. Osim što pjeva, dosta vremena provodi i svirajući harmoniku, a muzičko umijeće redovno objavljuje i na svom Youtube kanalu gdje, među ostalim, ističe da su Bosanci najveseliji na svirkama.

Pratite nas na društvenim mrežama

This post appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *