Nas troje: Novom fotografijom na Instagramu Amra Džeko raznježila pratioce

Nas troje: Novom fotografijom na Instagramu Amra Džeko raznježila pratioce


Nije tajna da je Amra Silajdžić Džeko jedna od najuspješnih bh. manekenki, kao ni to da je u svojoj karijeri imala angažmane na kojima bi joj mnogi pozavidjeli. U braku je s našim proslavljenim fudbalerom Edinom Džekom i imaju dvoje djece kćerku Unu i sina Danija, a sretni par čeka još jednu bebu. Vijest o proširenju porodice na svojim društvenim mrežama je objavila sretna mama, i nije trebala proći ni minuta da njen Instagram profil bude pretrpan čestitkama i lijepim željama.

Amra je ovoga puta na društvenim mrežama podjelila novu fotografiju, koja je raznježila sve njene pratioce. Naime, ona je objavila fotografiju sa suprugom Edinom na kojoj je u prvi plan istaknula svoj trudnički stomak.

– Nas troje – kratko je napisala ponosna mama ispod fotografije, koja je za kratko vrijeme dobila veliki broj komentara upućenih prekrasnoj Amri.

u posljednjem intervjuu za naš magazin Amra je kazala kako se nada da će se njihova kćerkica, kao i Una i Dani roditi u Rimu.

– Stvarno imam sreću da mi i četvrta trudnoća prolazi bez problema i komplikacija, mučnina prva tri mjeseca… Znam da sam jedna od rijetkih žena koja uživa svih devet mjeseci u trudnoći. Hvala Bogu. Ovo je bila planirana trudnoća, čak i prije 20 godina sam ti rekla da bih voljela da imam veliku porodicu i presretna sam što mi se taj san ostvaruje – kaže Amra za „Azru“.

Više čitajte ovdje.

Pratite nas na društvenim mrežama

This post appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *