Balkanski youtuber na optužbe za pedofiliju odgovorio novim videom

Balkanski youtuber na optužbe za pedofiliju odgovorio novim videom


Jedan od najpoznatijih balkanskih youtubera Baka Prase, nakon optužbe maloljetnice da joj je slao eksplicitne poruke, kako njoj tako i njenim drugaricama, te od njih tražio seksualne odnose, odlučio je podnijeti kaznenu prijavu protiv maloljetnice. Na svom YouTube kanalu pokazao je poruke za koje djevojka tvrdi da joj je on poslao. Baka Prase tvrdi da je sve to laž te da djevojka želi steći popularnost preko njega.

– Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona s djevojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratitelja i lajkova na društvenim mrežama, bit će uručen sudski poziv. Nadam se da će cijeli slučaj proći kroz ozbiljno vještačenje, poligraf i slično – kazao je u videu.

Također, on tvrdi da nema potrebe da šalje takve poruke jer se djevojke doslovno bacaju pred njega. Naveo je i kako će od sada tražiti da mu cure koje se javljaju šalju fotografiju lične karte.

– Ja ću morati od svih djevojaka koje planiraju imati nešto sa mnom u budućnosti tražiti ličnu kartu. Ja se unaprijed izvinjavam što ću morati tražiti da mi uslikate ličnu kartu jer djevojke sa 16 godina izgledaju kao djevojke sa 24 – zaključio je youtuber

Pratite nas na društvenim mrežamaThis post appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *