Keira Knightley: Najteže mi je biti majka

Keira Knightley: Najteže mi je biti majka


Britanska glumica Keria Knightley prije četiri godine rodila je kćerku, a danas kaže kako joj je uloga majke do sada najteža uloga u karijeri. Glumica je izjavila da je svjesna činjenice kako se nalazi u takvoj poziciji da svojoj kćerkici može priuštiti sve, čak i više dadilja koje će brinuti o njoj, ali da ipak stvari i nisu tako jednostavne.

-Ne postoji ništa seksi u tome što trenutno pokušavam da kontrolišem jednu četverogodišnjakinju, tako da sada nisam zanimljiva medijima. Mislim da se ženama ne odaje dovoljna čast za mentalni i fizički maraton kroz koji prolaze kada postanu majke- izjavila je glumica.

Keira i njen suprug James Righton često u medijima govore kako ih je dolazak na svijet kćerke učinio boljim osobama, te da je uloga roditelja donijela veliku odgovornost u njihove živote, ali ističu kako je danas veoma teško odgajati djecu i biti veliki profesionalac u svom poslu.

-Svjesna sam da dolazim iz privilegovane sredine jer imam karijeru i mogu da priuštim čuvanje djeteta, ali i dalje majčinstvo nalazim da je j****o teško. Smatram da je uredu da kažem tako nešto- iskreno je odgovorila Keira.

Pratite nas na društvenim mrežama

This post appeared first on Azra Magazin.

Author Image
admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *